Koninklijke schutterij St. Sebastiaan Heerlerheide


Welkom op de website van Koninklijke schutterij St. Sebastiaan te Heerlerheide

Op deze website vind u allerhande informatie met betrekking tot onze schutterij en de schuttersfeesten die wij bezoeken.
Voorplaat

Verslag Bondsfeest Oirsbeek

Onder auspiciën van schuttersbond St. Gerardus vond zondag 11 september 2022 het laatste bondsfeest van dit jaar van plaats in Oirsbeek. Zoals gebruikelijk gingen de Heerlerheidse schutters met de bus naar het laatste feest. Omdat Heerlerheide nummer 1 in de optocht had, was het vertrek al ruim voor 12 uur gepland. Om 12:30 stonden we opgesteld om binnen te trekken.

Meer...

Verslag Erekruisschieten

Op 3 September werd het jaarlijks Erekruis schieten van de bond St. Gerardus gehouden op de schietlocatie in Limbricht. Het was een stralend weer dus een ideale dag om dit festijn te houden. Van onze schutterij namen 6 schutters deel. Om Half 3 begon het inschieten en om 3 uur konden de schutterijen beginnen met schieten.

Meer...

Verslag onderling schieten 2022

Zondag 28 augustus werd het onderling kampioenschap 2022 gehouden. Het laatste bondsschuttersfeest vindt pas 11 september plaats, daarom was besloten om dit jaar bij uitzondering het onderling al voor het laatste feest uit te schieten. Dit was een goede keuze, want de weersomstandigheden waren ideaal, lekker zonnetje en ook een lichte bries, waardoor het schieten enigszins bemoeilijkt werd.

Meer...